5 Aralık 2014 Cuma

İBS ANNE BEBEK VE ÇOCUK FUARI 12 14 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA

iBS'in amacı, hem siz ziyaretçilerimize hem de katılımcılarımıza unutulmaz ve tekrarı sabırsızlıkla beklenen bir etkinlik yaşatmak. Fuar alanında 3 gün boyunca sadece kurum ve ziyaretçiler değil, birbirinden renkli ve unutulmaz onlarca etkinlik yer alacak. Tam anlamıyla biraile festivali havasında geçecek fuarda, katılımcı kurumlar da ailelerin bu renkli dünyasına ortak olacaklar.
Aileler çocuklarıyla birlikte ödüllü yarışmalara katılabilecek, çocuk parkında gönüllerince oynayacak, çocuk hayranları ile tanışmak için fuara gelen ünlü konuk ve karakterlerle söyleşilere katılacak, fotoğraflar çekebilecek, atölye alanında çocuklarıyla sanat eserleri yaratabilecekler. Etkinlikten etkinliğe koşarken arada soluklanıp, dinlenirken, ailece filmler, sergiler, defileler, dans ve tiyatro gösterileri ile keyifli anlar yaşayacaklar.
İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda ayrıca, kafasındaki birçok soruya cevap arayan aileler için uzmanlarla söyleşiler düzenlenecek, çocuk gelişimi alanında en yeni, en gelişmiş testler özel test odalarında gerçekleştirilip, ailelere bilgilendirmeler yapılacak.
Eğlence ve eğitimin yanı sıra ziyaretçiler bu dünyanın içinde; markaların en yeni ürünlerini deneyebilecek, kurumların fuara özel, çok kazançlı, kampanyalarından faydalanabilecekler.

500 ÜN üzerinde hediyeler cekılısler ayrıntılı bilgi facebook sayfasından https://www.facebook.com/ibsfuar ve http://www.ibsfuar.com/ burdan öğrenebilirsiniz kacırmayın derim .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...