19 Kasım 2016 Cumartesi

Frosch Temizlik Ürünleri Deneyimlerim

Ekolojik ürün deneyimlerim devam ediyor .Bulaşıklarda kalıntı koku olunca içime hiç sinmiyordu .Ekolojik deterjan arayışında frosch ürününe denk geldim .
Eczacıbaşı Girişim tarafından Almanya’dan ithal edilen Warner&Mertz  markası  Frosch , çevre dostu  deterjan ve ev temizlik ürünleri  sunmaktadır.
Ürün yelpazesi, doğada çözünme oranları daha yüksek ve doğal ham maddelerle üretilen, bulaşık ve çamaşır deterjanları  tuvalet ve genel yüzey temizleyicileri ile sıvı sabun  ve  oda kokuları ndan oluşuyor.
Frosch Sodalı Bulaşık Makinesi Tableti etkili temizlik ve parlak bulaşıklar içindoğal ve güçlü bir yağ çözücüdür. Çözünme oranı yüksek, doğal bir üründür. İnsana ve çevreye zararlı kimyasallar içermez.


1 tablet ile çok güzel temizliyor.
Yarım tablet ile aynı temizliği yapıyor .
Ayrıca parlatıcı olarak beyaz sirke veya elma sirkesi kullanabilirsiniz .
Bulaşıklarda kalıntı veya koku bırakmıyor .

Migros mağazalarında 25tl  migros karta indirim olabiliyor.

Kimyasal madde içeren her deterjan bedenimize zarar veriyor.Bu sebebden dolayı kullandığınız her deterjanın içeğine bakmanızı ve bu zehirleri evinizden uzaklaştırmanızı tavsiye ederim.



 Bulaşık Deterjanı Aloe Veralı

Güzel bir temizleme yaptığını söyleyemem  çok yağlı ürünlerde 2 defa yıkamak gerekiyor.İçerik olarak güvenilir .Fiyatı 7.5 tl



Yağ Çözücü
Neredeyse tüm silinebilir yüzeylerdeki yağ ve kirin derinlemesine temizlenmesinde doğal, güçlü, greyfurt özlü yağ sökücü. Doğal bir yağ sökücü olan greyfurt özleri içeren formülü sayesinde, en inatçı kirleri bile hızlıca çıkarabilecek kadar güçlü. Bu sebeple, fırın ve ızgaraları temizlemek için de ideal. Mutfaklarda, gıda depolanan alanlarda ve mutfak tezgahları gibi yemek hazırlamak için kullanılan yüzeylerde kullanılması sağlık açısından güvenlidir.



Mutfakta kullandığım 2. yağ çözücü. Hem oldukça etkili ve güçlü, hem kolay durulanıyor, hem de hiç kimyasal olmayan bir greyfurt kokusu var. Markanın da ifade ettiği gibi, gıdayla temas eden mutfak tezgahı, ocak üstü ve lavabo gibi içinde  yüzeylerde gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Mutfağımıza zararlı kimyasallar içeren temzileyici ürünleri mümkün olduğunca sokmamaya gayret etiiğimden beri  benim için hayat kurtarıcı oldu diyebilirim.

En çok ta fırın için kullandığım gönül rahatlığıyla kullanıyorum .

Elif İle Sümeyenin Annesi.





3 yorum:

  1. Süpersiniz tüm bilgilerinizi takip sizdeyim artık blogunuzu çok beğendim..
    dizi bilgileri isterseniz bende beklerim yeni kurduğum bloguma
    http://www.dizibilgitv.com/

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldiniz tabiki takip ettiğim diziler için uğrarım 😊

    YanıtlaSil
  3. Bende bu aralar doğal ürünler kullanmaya çalışıyorum bilgiler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...