Salatyağ ile yemekler bir başka lezzetli.
Geçmiş yıldan bugüne değişmeyen salat yağ bir ayrıcalıktır.
Anneler Gününde katılmış olduğum yarışmada ismimi görünce bu yağları deneme fırsatım oldu.
Bende bu lezzeti sizlerle paylaşmak istedim.
1950 yılından beri satışda olan yağ hakkında detaylı bilgi burada.
Kanola yağı ağır kokusundan dolayı açmaya dahi korktuğumu dile getirebilirim ancak salatyağ kesinlikle çok hafif bir kokusu ve tadı var ağır bir koku söz konusu değil balık yemeklerinde kullanabilirsiniz.
Ayçicek yağı hiç kokmuyor kızartmalar çok hafif oluyor lezzetini ben çok beğendim.
Bir çok çeşit Ayçicek yağı kullanmışımdır.Aradaki fark farkediliyor.
Mısır özü yağı ayrı bir lezzeti var denemenizi tavsiye ederim.
Yağların faydaları hakkında
buyrun.
#salatyag #salatileannemintarifi
Teşekkür ederim.
11 Haziran 2015 Perşembe
Salat Yağ Deneyimleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder