11 Haziran 2015 Perşembe

Salat Yağ Deneyimleri

Salatyağ  ile yemekler  bir başka  lezzetli.
Geçmiş yıldan bugüne  değişmeyen  salat yağ  bir ayrıcalıktır.
Anneler Gününde  katılmış  olduğum  yarışmada  ismimi  görünce  bu yağları  deneme fırsatım  oldu.

Bende bu lezzeti  sizlerle  paylaşmak istedim.
1950  yılından  beri satışda  olan yağ hakkında detaylı  bilgi  burada.  

Kanola  yağı  ağır kokusundan  dolayı  açmaya  dahi  korktuğumu  dile getirebilirim ancak  salatyağ  kesinlikle  çok hafif  bir kokusu  ve tadı var ağır bir koku  söz konusu  değil  balık  yemeklerinde kullanabilirsiniz.

Ayçicek  yağı hiç kokmuyor  kızartmalar  çok hafif  oluyor  lezzetini  ben çok beğendim.
Bir çok çeşit  Ayçicek  yağı kullanmışımdır.Aradaki  fark farkediliyor.

Mısır özü  yağı ayrı bir lezzeti var denemenizi  tavsiye ederim.

Yağların  faydaları hakkında 
 buyrun.  

#salatyag #salatileannemintarifi

Teşekkür ederim.


1 yorum:

  1. İlk kez seninle duydum bunu fatma abla dur anneme diyem de bulsun alsın ;D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...